Zoeken naar bij ons

Uw zoekactie voor bij ons leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
gisteren
Schorpioentje 53 jaar Antwerpen - Edegem
Leuke date gezocht
Hoi ik ben een lieve zachte rustige tedere discrete betrouwbare 53jarige bi uit Edegem.Ik ben iemand die houdt van de zachte rustige opbouw elkaar wat beter leren kennen met een praatje iets drinken enzo rustig opbouwen met respect voor elkaar.Ik zoek bij deze een eveneens lieve zachte rustige tedere man voorkeur gay om mee af te spreken bi trav cdtje mogen ook gerust reageren maar graag wel iemand die weinig of geen lichaams beharing heeft.Ik hou op een afspraakje van tederheid zachtheid genegenheid gezelligheid en vind respect discretie vertrouwen en hygiène belangrijk op een afspraakje en geen voorstander van poppers date en extreme toestanden.Ik zou kunnen afspreken deze avond en morgenavond, dit is een real contact en hoop dan ook op eerlijke oprechte reacties en wie weet tot snel xxx  
gisteren
Carl 42 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie ontvangt morgen voor geile date?
Ik ben morgen in de regio rond Mechelen (Bonheiden, Zemst, Hombeek) en ben op zoek naar een geile date. Eerder een soft-date met trekwerk, eventueel wederzijds. Ik laat me graag uitvoerig betasten en aftrekken, zodat ik lekker kan spuiten. ALs het klikt dan kan het wederzijds. Ik ben 42j, slank en sportief gebouwd, 1m85, 85kg, geen BBS, 18x5, intiem geschoren, zeer verzorgd en altijd geil. Jij moet discreet kunnen ontvangen, en bij voorkeur ben je iets ouder, hoe ouder hoe beter/geiler ... Graag reactie met jouw stats en woonplaats (straat) en jouw wensen. Indien mogelijk, dan graag morgen tussen 9u en 11u.  
dominique 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie mag ik straks pijpen?
wie mag ik straks pijpen? Bij voorkeur kom ik langs, ik pijp tot je klaarkomt, indien het klikt mag je me neuken en meer,ik slik en wat ik niet kan inslikken wrijf ik uit over mijn gezicht, ik 1m72, 75 kg, 53j, liefst gent en st amandsberg, moet binnen fietsafstand zijn!!  

Wie mag ik straks pijpen?
gisteren
Date vanavond! 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Date vanavond!
Zoek date voor vanavond. Ben sportief gebouwd, 170 cm en 62 kg en niet mis. Gewone pijpdate wederzijds kan ook. Lekkere natte spuitsex. Zoek beetje zelfde lichaamsbouw. Ben 36 jaar. Kan bij mij thuis,.... Ben van Roeselare. Heb ook een mooi ingerichte plaats. Ben onbehaard en verzorgd. Niet ouder dan 45 jaar. Eventueel op locatie kan ook. Ergens in Roeselare...  
gisteren
Geert 48 jaar Oost-Vlaanderen - Lierde
Samen genieten...
Welke frisse 65+ loopt ook graag naakt rond in huis of in zijn afgesloten tuin...samen genieten van elkaars lichaam,wel kunnen ontvangen bij klik voor regelmatig,hygiéne respect en discretie spreekt voor zich  
Cyclist 41 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Gezocht...
Bikepacker zoekt man met tuin of kamer om vannacht te kunnen verblijven. Bij een leuke klik kan er veel. Ik ben een slanke bi, sportief en sociaal... omgeving Vilvoorde humbeek kappelle op den bos.  

Gezocht...
gisteren
antoine 60 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
MAANDAGNAMIDDAG
Alleen thuis en zin om te seksen. Je kan bij mij komen en we kunnen van alles doen, als de klik er is Alles kan en mag, met wederzijdse toestemming, discreet en hygiënisch Ik, 59, 1,78, 72 en goed voorzien Wat heb jij graag dat ze met je doen en wat doe jij graag bij mij Liefst jonger dan mezelf en een foto, niet van je edele delen dat ontdek ik liever zelf.  
gisteren
Fun 29 jaar West-Vlaanderen - Menen
Genieten
Hey Wie zin om soft Puur genieten Pijpen rukken Bij elkaar Gewoon rustig en chill Reageer met stats  
gisteren
Jasper 34 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Pijpdate
Hey, van dit weer heb ik ongelooflijk veel zin gekregen, bij welke man mag ik binnenkomen om hem lekker te pijpen om dan direct terug te vertrekken ?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10